Gæstemenu - fredag & lørdag kr. 169,-

Aften-Menu frit valg kr. 98,-
Kaptajnens favorit frit valg kr. 73,-
Børnemenu frit valg kr. 49,-

Bemærk!
Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afh. Gæstmenuen dagen inden afhentning.

****

Propel'Away - Aften-Menu - frit valg kr. 98,-
Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle
æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
Wienerschnitzel af kalveinderlår
ærter, pommes sautées og skysauce
Kalvefilet
med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce
Burger med hakkebøf
chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
Stegt laks
med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør
Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-
Kaptajnens favorit:
Børnemenu frit valg kr. 49,-
Spaghetti med kødsauce
hertil grøntsagssnack
Kyllingelår
hvide kartofler og skysauce
Børnepizza
med skinke og ost hertil grøntsagssnacks
Oplysninger
Navn
 *
Telefonnummer
 *
Afhentningstidspunkt
 *
17. feb.: Farserede porrer med hvide kartofler og skysauce
18. feb.: Fyldt kalkunbryst m. friskost og champignon dertil bagte rodfrugter, ristede
kartofler og timianglace
19. feb.: Langtidsstegt svinebryst med øl og æblemost hertil hvide kartofler og
flødesauce
20. feb.: Moussaka med brød og smør
21. feb.: Kylling i sennepssauce, ris og grøntsager
22. feb.: Svinemørbrad a la creme med rösti
23. feb.: Biksemad med spejlæg og sauce bearnaise
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 21 & 22 FEB.
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini,
peberkiks, brød og smør.

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 21. feb.
Gæstemenu - Lørdag d. 22. feb.
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 28. FEB & 29. FEB..
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 6. & 7. MARTS
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU d. 13. & 14. MARTS
Appetizer: Smørristet rugbrød med ørredmousse og citronkaviar
Hovedret: Svinekoteletter med honningstegte grøntsager, pommes Anna og
timianglace
Dessert: Chokolademousse med crumble og syltede blomme
gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Røget kammusling på sprødt salatblad, citroncreme og urter
Hovedret: Indbagt svinemørbrad, ristede kartofler, bagte rodfrugter, smørdampede
forårsløg og timianglace
Dessert: Citron-trifli med kiks og marengs

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Marineret tigerrejer med citronmayo
Hovedret: Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler dertil ristede
svampe, gulerodspuré, pommes Anna og nedkogt glace
Dessert: Brownie med bagt hvid chokolade og saltet karamel

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 28. feb.
Gæstemenu - Fredag d. 6. marts
Gæstemenu - Fredag d. 14. FEB.
Gæstemenu - Lørdag d. 29. feb.
Gæstemenu - Lørdag d. 7. marts
Gæstemenu - Lørdag d. 15. FEB.
Besked