Bemærk at vi lige nu har en fejl i vores valg af afhentningstidspunkt:
Seneste afhentning er kl 20:00

  • Frokost kr. 80,-
  • Kaptajnens favorit kr. 85,-
  • Aften-Menu frit valg kr. 115,-
  • Børnemenu frit valg kr. 49,-
  • Gæstemenu - fredag & lørdag kr. 179,-

Bemærk! 

  • Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afh.
  • Gæstmenuen skal forudbestilles dagen inden afhentning.
     

For info om allergener spørg venligst betjeningen

****

Fars dag fredag d. 5. juni

  • Lufttørret skinke med humus, jordskokkechips og focaccia brød
  • Dansk kalveculotte med bagte tomater, asparges i
    svøb af bacon, pommes rösti og béarnaise sauce 
  • Chokolade panna cotta med karamel og marinerede jordbær

2 retter kr.179,-  3 retter kr.199,- 
Min. 2 personer.
Begrænset antal - RING NU på 26 33 81 33

****

Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00

Frit valg  - kr. 80,-

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

Bemærk!! Frokost kan IKKE bestilles online
RING til os på  tlf. 26 33 81 33

Propel'Away - Aften-Menu - frit valg kr. 115,-
Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle
æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
Wienerschnitzel af kalveinderlår
ærter, pommes sautées og skysauce
Oksemørbrad
med blomkål i brunet smør, grønne asparges, ristede kartofler og pebersauce
Burger med hakkebøf
chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
Havkatfilet 
med sommerkål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør
Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 85,-
Kaptajnens favorit:
Børnemenu frit valg kr. 49,-
Spaghetti med kødsauce
hertil grøntsagssnack
Kyllingelår
hvide kartofler og skysauce
Børnepizza
med skinke og ost hertil grøntsagssnacks
Oplysninger
Navn
 *
Telefonnummer
 *
Afhentningstidspunkt
 *
1. juni: Clubsandwich med krtoffelbåde og aioli
2. juni: Kold nudelsalat og forårsruller
3. juni: Stegt kulmule m. sennepssauce, hvide kartofler, saute af majs og asparges
4. juni: Salat med Quinoa, feta, oliven, soltørrede tomater, varmrøget laks,
håndpillede rejer og ramsløgsvinaigrette
5. juni: Fars dag - Ingen Kaptajnens favorit denne dag
6. juni: Herregårdsbøf med ærter, pommes fritter og sauce bearnaise
7. juni: Ristet Gnocchi med svampe og svinekæber
Gæstemenu pr. person kr. 179,- MENU 12 & 13 JUNI
Gæstemenu - Fredag d. 12. JUNI
Gæstemenu - Lørdag d. 13. JUNI
Gæstemenu pr. person kr. 179,- MENU 5 & 6 JUNI
Gæstemenu pr. person kr. 179,- MENU d. 19. & 20. JUNI
Appetizer: Grønne asparges med håndpillede rejer og stenbiderrogn
Hovedret: Oksemørbrad m. ristede svampe, stegt kål, knust sommerkartoffel
og trøffelglace
Dessert: Fragiliteé roulade med nougat og friskebær

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Varmrøget laks med citron og krydderurter
Hovedret: Svinemørbrad med ristede gulerødder, grønne asparges, flødekartofler
og portvinsglace
Dessert: Bærtærte med rørt cremefraiche og friske bær

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Røget svinemørbrad med hvide asparges og ramsløgscreme
Hovedret: Kalvetyksteg med grønne asparges i svøb af bacon, saute af majs og svampe,
glace og pommes rösti
Dessert: Pæretærte med vaniljecreme

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Lørdag d. 6. JUNI
Gæstemenu - Fredag d. 19. JUNI
Gæstemenu - Fredag d. 5. JUNI
Gæstemenu - Lørdag d. 20. JUNI
Besked