Gæstemenu - fredag & lørdag kr. 169,-

Aften-Menu frit valg kr. 98,-
Kaptajnens favorit frit valg kr. 73,-
Børnemenu frit valg kr. 49,-

Bemærk!
Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afh. Gæstmenuen dagen inden afhentning.

****

Propel'Away - Aften-Menu - frit valg kr. 98,-
Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle
æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
Wienerschnitzel af kalveinderlår
ærter, pommes sautées og skysauce
Kalvefilet
med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce
Burger med hakkebøf
chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
Stegt laks
med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør
Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-
Kaptajnens favorit:
Børnemenu frit valg kr. 49,-
Spaghetti med kødsauce
hertil grøntsagssnack
Kyllingelår
hvide kartofler og skysauce
Børnepizza
med skinke og ost hertil grøntsagssnacks
Oplysninger
Navn
 *
Telefonnummer
 *
Afhentningstidspunkt
 *
20. jan.: Frikadeller med stuvet hvidkål og hvide kartofler
21. jan.: Lynstegte grøntsager med oksekød og nudler
22. jan.: Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesauce
23. jan.: Cremet svampesuppe med ravioli
24. jan.: Rødvinsbraiseret svinekæber med kartoffelmos og glace
25. jan.: Forloren hare med hvide kartofler og flødesauce
26. jan.: Cæsarsalat med stegt kylling bryst
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 24 & 25 JAN.
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader, grissini,
peberkiks, brød og smør.

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 24. jan.
Gæstemenu - Lørdag d. 25. jan.
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 31. JAN & 1. FEB..
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 7 & 8. FEB.
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU d. 14. & 15. FEB.
Appetizer: Mini rejecocktailen
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, brunede kartofler, fløde-
sauce, Waldorfsalat, surt og sødt
Dessert: Æblekompot med saltet karamel og flødeskum

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Laksemousse på sprød toast
Hovedret: Langtidsstegt roastbeef med salt bagt selleri, porre i brunet smør,
pommes Anna og estragon glace
Dessert: Baileys Chokolade Cheesecake med Oreo

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Blinis med laks, rødløg og creme fraiche
Hovedret: Kalvemørbrad med rødbedeglace, stegt selleri og forårsløg, selleripuré
og confiteret kartoffel gulerødder i brunet smør og timian glace
Dessert: Tiramisu

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 31. jan.
Gæstemenu - Fredag d. 7. feb.
Gæstemenu - Fredag d. 14. FEB.
Gæstemenu - Lørdag d. 1. feb.
Gæstemenu - Lørdag d. 8. feb.
Gæstemenu - Lørdag d. 15. FEB.
Besked