• Frokost kr. 80,-
  • Kaptajnens favorit kr. 85,-
  • Aften-Menu frit valg kr. 115,-
  • Børnemenu frit valg kr. 49,-
  • Gæstemenu - fredag & lørdag kr. 179,-

Bemærk! 

  • Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afh.
  • Gæstmenuen skal forudbestilles dagen inden afhentning.
     

For info om allergener spørg venligst betjeningen

****

Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00

Frit valg  - kr. 80,-

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

Bemærk!! Frokost kan IKKE bestilles online
RING til os på  tlf. 26 33 81 33

Propel'Away - Aften-Menu - frit valg kr. 115,-
Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle
æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
Wienerschnitzel af kalveinderlår
ærter, pommes sautées og skysauce
Oksemørbrad
med stegte karotter, mini broccoli, ristede kartofler og pebersauce
Burger med hakkebøf
chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
Havkatfilet 
med sommerkål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør
Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 85,-
Kaptajnens favorit:
Børnemenu frit valg kr. 49,-
Spaghetti med kødsauce
hertil grøntsagssnack
Kyllingelår
hvide kartofler og skysauce
Børnepizza
med skinke og ost hertil grøntsagssnacks
Oplysninger
Navn
 *
Telefonnummer
 *
Afhentningstidspunkt
 *
3. aug: Hotwings med bagekartoffel, smør og grøn salat
4. aug: Stegt kylling med friske pasta vendt i tomatsauce og urter
5. aug: Helstegt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce
6. aug: Svinemørbrad med bløde løg, hvide kartofler og skysauce
7. aug: Braiseret svinebryst, bagte jordskokker, pommes rösti og glace
8. aug: Kalvetyksteg m. ristede kartofler, blomkål i brunet smør, dampede forårsløg
og nedkogt glace
9. aug: Biksemad med spejlæg og sauce bearnaise
Appetizer: Gravad okseinderlår med wasabiceme og urtesalat
Hovedret: Kalvemørbrad med Pommes Anna, jordskokkepuré, blomkål i brunet
smør, gulerødder med top og nedkogt glace
Dessert: Rabarbertrifli med makroner og fløde

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu pr. person kr. 179,- MENU 14. & 15. AUG
Gæstemenu pr. person kr. 179,- MENU 7. & 8. AUG.
Gæstemenu pr. person kr. 179,- MENU d. 21. & 22. AUG.
Appetizer: Røget kulmule med saltet citronmayo og citroncaviar
Hovedret: Svinemørbrad a la creme med nye kartofler, gulerødder med top og
grillet forårsløg
Dessert: Brownie med passionscurd, hindbær og crumble

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Røget svinemørbrad med ramsløgsmayo og syltede løg
Hovedret: Peberbøf med hjemmelavet rösti, gulerødder i brunet smør, bimi,
selleripué og pebersauce
Dessert: Æblekompot med saltet karamel og flødeskum

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 14. AUGUST
Gæstemenu - Lørdag d. 8. AUGUST
Gæstemenu - Fredag d. 22. AUGUST
Gæstemenu - Lørdag d. 15. AUGUST
Gæstemenu - Fredag d. 7. AUGUST
Gæstemenu - Lørdag d. 21. AUGUST
Besked