• Frokost kr. 70,-
  • Kaptajnens favorit kr. 73,-
  • Kaptajnens VARM SELV RET kr. 73,-
  • Aften-Menu frit valg kr. 98,-
  • Børnemenu frit valg kr. 49,-
  • Gæstemenu - fredag & lørdag kr. 169,-

Bemærk! 

  • Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afh.
  • Gæstmenuen skal forudbestilles dagen inden afhentning.
  • Kaptajnens VARM SELV RET kan afhentes fra kl. 12:00. Ved afhentning inden kl. 17:00. VÆLGES "17:00" i afhentningstidspunkt og det ønskede afhentningstidspunkt skrives i beskedfeltet.

NYHED!! Frokost fra kl. 12:00 til kl. 15:00
Frit valg  - kr. 70,-

  • Klassisk pariserbøf med hakkebøf serveret med kartoffelbåde og Aioli
  • Stjerneskud med rugmelsstegt rødspættefilet, dampet laks, rejer, asparges, røget laks med rød dressing og salater
  • Burger med hakkebøf, chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
  • Cæsarsalat med Hopballe Mølle kylling, bacon, tomat, parmesan og hjemmelavet brødcroutoner samt dressing

Bemærk!! Frokost kan IKKE bestilles online
RING til os på  tlf. 26 33 81 33

Propel'Away - Aften-Menu - frit valg kr. 98,-
Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle
æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
Wienerschnitzel af kalveinderlår
ærter, pommes sautées og skysauce
Kalvefilet
med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce
Burger med hakkebøf
chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, sennepscreme, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
Stegt laks
med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør
Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-
Kaptajnens favorit:
Børnemenu frit valg kr. 49,-
Spaghetti med kødsauce
hertil grøntsagssnack
Kyllingelår
hvide kartofler og skysauce
Børnepizza
med skinke og ost hertil grøntsagssnacks
Oplysninger
Navn
 *
Telefonnummer
 *
Afhentningstidspunkt
 *
30. marts: Braiseret velfærdsgris med ristede skorzonerrødder, ristede kartofler
og rødvinssky
31. marts: Herregårdsbøf med ærter, råstegte kartofler, og bearnaise
1. april: Helstegt rødspætte med grøntsager, hvide kartofler og persillesauce
2. april: Carapulka med ris og dampet grønt
3. april: Stegt kylling m. hvide kartofler, sky sauce og hjemmelavet agurkesalat
4. april: Peberbøf af oksefilet m. saltbagt selleri, ristede kartofler og pebersauce
5. april: Ribbensandwich med kartoffelbåde
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 10 & 11 APRIL
Appetizer: Smørfisk med ramsløgmayo og sprød rug
Hovedret: Langtidsstegt cuvette med estragonsauce, aspargeskartofler,
gulerodspure, ristede svampe og Bimi
Dessert: Kage med peanuts, ganache og friske bær

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 10. APRIL
Gæstemenu - Lørdag d. 11. APRIL
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 17. & 18. APRIL
NYHED !! Kaptajnens VARM SELV RET - kr. 73,-
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU d. 3. & 4. APRIL
Appetizer: Tigerrejer med mango på sprød toast
Hovedret: Marineret svinemørbrad, stegte kartofler, ristede svampe, grønne bønner,
smørdampede aspargesbroccoli og nedkogt glace
Dessert: Kærnemælksfromage med syltede brombær

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
30. marts: Propellens pastaret med kyllingebryst fra Hopballe Mølle
31. marts: Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og skysauce
1. april: Skipperlabskovs med rødbeder og rugbrød
2. april: 3 x tarteletter med høns i asparges
3. april: Brændende kærlighed
4. april: Club sandwich med kylling fra Hopballe møllle
5. april: Ribbensteg med rødkål, hvide kartofler og skysauce

Disse retter kan afhentes fra kl. 12.00 – 20.30 den pågældende dag.
BEMÆRK!! Ved afhentning inden kl. 17:00. VÆLGES "17:00" i afhentningstids-
punkt og det ønskede afhentningstidspunkt skrives i beskedfeltet.
Appetizer: Røget krondyr med ramsløgscreme og sprød rug
Hovedret: Stegt svinefilet med honningstegte grøntsager, kartofler, jordskokkepuré
og nedkogt glace
Dessert: Æblekompot med karamel og flødeskum

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 17. APRIL
Kaptajnens VARM SELV RET
Gæstemenu - Fredag d. 3. APRIL
Gæstemenu - Lørdag d. 18. APRIL
Gæstemenu - Lørdag d. 4. april
Besked