Propel'Away - Aften-Menu - frit valg kr. 98,-
Spidskålssalat med kylling fra Hopballe Mølle
æblevinaigrette, ristede kerner og æbler
Wienerschnitzel af kalveinderlår
ærter, pommes sautées og skysauce
Kalvefilet
med jordskokker i brunet smør, dampet grønt, ristede kartofler og whiskysauce
Burger med hakkebøf
chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, syltede agurker, løgpuré og kartoffelbåde med aioli
Stegt helleflynder
med kål, hvide kartofler slynget i smør og friskhakket persille hertil brunet smør
Kaptajnens favorit (dagens ret) - kr. 73,-
Kaptajnens favorit:
Børnemenu frit valg kr. 49,-
Spaghetti med kødsauce
hertil grøntsagssnack
Kyllingelår
hvide kartofler og skysauce
Børnepizza
med skinke og ost hertil grøntsagssnacks
Oplysninger
Navn
 *
Telefonnummer
 *
Afhentningstidspunkt
 *
14 okt.: Frikadeller med varm kartoffelsalat
15. okt.: Bagt laks med kål, hvide kartofler og sennepscreme
16. okt.: Karbonader med stuvede gulerødder/ærter og hvide kartofler
17. okt.: Flødegullasch med ris, brød og smør
18. okt.: Herregårdsbøf med ærter, kartoffelbåde og sauce bearnaise
19. okt.: Peberbøf af oksefilet med hjemmelavet rösti, dagens grønt og pebersauce
20. okt.: Stegt kyllingebryst med cremet risotto, brød og smør
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 1 & 2 NOV.
Appetizer: Mini rejecocktail
Hovedret: Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler og sauce
Dessert: Gammeldags æblekompot med saltet karamel og flødeskum

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 1. nov.
Gæstemenu - Lørdag d. 2. nov.
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 8 & 9 NOV.
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU 18 & 19 OKT
Gæstemenu pr. person kr. 169,- MENU d. 25. & 26. OKT.
Appetizer: Canapeer med rejesalat
Hovedret: Stegt andebryst med ristede svampe, forårsløg, pommes
Anna og rødvinssauce
Dessert: Kirsebærtærte med hvid chokolade og lakrids

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Appetizer: Røget dyrefilet med citron mayo og urter
Hovedret: Kotelet med braiserede løg, butternut squash, Pommes Anna og brunet
smør/soyasauce
Dessert: Trifli med karamelliserede pærer og råcreme

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Tapas: Nordisk Charcuteri, 6 slags ”pålæg” 2 slags oste, tapenader,
grissini, peberkiks, brød og smør

Gæstemenuen skal forudbestilles min. dagen inden afhentning og er ved
afhentning klar til servering.
Emballagen kan sættes i ovnen ved 50 grader og hovedretten holdes lun.
Gæstemenu - Fredag d. 8. nov.
Gæstemenu - Fredag d. 18. okt
Gæstemenu - Fredag d. 25. okt.
Gæstemenu - Lørdag d. 9. nov.
Gæstemenu - Lørdag d. 19. okt
Gæstemenu - Lørdag d. 26. okt.

Gæstemenu - fredag & lørdag kr. 169,-

Aften-Menu frit valg kr. 98,-
Kaptajnens favorit frit valg kr. 73,-
Børnemenu frit valg kr. 49,-

Bemærk!
Alle retter skal forudbestilles min. 1/2 time før afh. Gæstmenuen dagen inden afhentning.

****

Bestil NytårsMenu KLIK HER!!